ENS MEREIXEM UN ALTRE MADRID ...

 
ganemos madrid

ganemos
madrid

compártelo en:

 
 

Vivim en una situació d'emergència democràtica. Madrid és un dels centres de la crisi econòmica i social. I per si la situació no és suficientment dramàtica, ens trobem gairebé cada dia amb notícies sobre corrupció i càrrecs polítics implicats en trames delictives

Ens mereixem una altra ciutat; no és raonable que, amb tota la riquesa que hi ha a Madrid, s'estigui fent fora a la gent de les seves cases, hi hagi nenes i nens que tenen dificultats per anar a l'escola, o milers de joves hagin de marxar d'aquí per buscar treball a altres llocs mentre la corrupció s'estén sense control.

Ens mereixem una altra ciutat; Madrid és molt més que un servei de neteja precaritzat, un transport públic del qual sembla que ningú se n'ocupa, i un núvol de contaminació que rodeja la ciutat. Madrid és diversitat de cultures i diversitat de persones.

Ens mereixem una altra ciutat; Madrid ens agrada, la defensem, la construïm, ens sentim part dels seus hospitals, els seus parcs, les seves escoles, els seus teatres, els seus centres socials, els seus espais per a la gent gran.

Defensar que el transport funcioni bé, tenir una ciutat neta, on puguem disfrutar de la cultura, la salut, l'esport, l'educació, no només és raonable sinó sensat: és necessari. Pensem que cal un canvi en la política de la ciutat i volem unir la nostra veu a la dels milers de persones que han donat suport precisament a això.

Volem donar suport a qui està impulsant processos de protagonisme ciutadà per recuperar les institucions polítiques.

Volem acompanyar a tantes i tantes persones que creuen que és ja necessari un canvi en la forma de fer política: deixar de defensar els interessos d'una minoria i començar a mirar i a escoltar les veus de la majoria social que reclama democràcia i justícia.

Volem ser part de la veu de milers de persones que, ja avui, saben que és possible aquest canvi, que depèn només de nosaltres tenir el Madrid que somiem. Perquè si podem somiar-lo, podem fer-lo. I si podem fer-lo, podem viure'l.


 
random alfabetico profesión

firmamos:
 

apoya

Apoya Ganemos Madrid:

Ganemos Madrid nace para poner las instituciones al servicio de la gente, y no tiene sentido sin su apoyo. Nos hemos fijado un número mínimo de 30.000 firmas para saber si una candidatura ciudadana a las elecciones municipales cuenta con respaldo para comenzar su andadura.